عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 22 شهريور 1394
بازدید : 428
نویسنده : سلام بر پاکی


امام نهم شیعیان حضرت جواد (ع) در سال 195هجری در مدینه ولادت یافت . نام آن بزرگوار محمد و معروف به جواد و تقی است . القاب دیگری مانند رضی و متقی نیز داشته ولی تقی از همه معروفتر است .

امام محمد تقی (ع ) هنگام وفات پدر 8 ساله بود و پس از شهادت جانگداز حضرت رضا (ع) مقام امامت به فرزند ارجمندش حضرت جوادالأئمه (ع ) انتقال یافت .

مأمون خلیفه عباسی که همچون سایر خلفای بنی عباس از پیشرفت معنوی و نفوذ باطنی امامان معصوم و گسترش فضایل آنها در بین مردم هراس داشت سعی کرد پسر امام رضا را تحت مراقبت خاص خویش قرار دهد .

ازدواج امام

مأمون نخستین کاری که کرد، دختر خویش ام الفضل را به ازدواج حضرت امام جواد (ع ) درآورد تا مراقبی دائمی و از درون خانه، بر امام گمارده باشد .

دلیل دیگری که مأمون دختر خود را به ازدواج امام در آورد کشاندن امام به سمت خود بود، چرا که تصور می کرد امام با این وصلت مجذوب مادیات و جاه و مقام شده، قداست وی خدشه دار و از راه اصلی منحرف، شیعیان متفرق شده و مأمون خود قوی می شود .

مأمون همچنین می خواست با این وصلت علویان را از اعتراض و قیام بر ضد خود باز داشته، خود را دوستدار و علاقمند به آنان نشان دهدد.


دوران امامت

امام جواد (ع) در سال 203 هجری قمری پس از شهادت پدرش امام رضا (ع)، در سن هشت سالگی، به امامت رسید دوران هفده ساله امامت او با حکومت مأمون و معتصم، خلفای عباسی، همزمان بود.

هنگامی که امام رضا (ع) به دعوت مامون از مدینه به توس رفت امام جواد (ع) که کودک بود، مانند دیگر افراد خانواده حضرت رضا (ع) در مدینه ماند و در سال 202 هجری قمری برای دیدار پدر به مرو رفت و سپس به مدینه بازگشت .

از ویژگیهای بارز و شناخته شده امام، جود و بخشش آن بزرگواراست .

سفر حج و شهادت

امام جواد (ع) به سفر حج رفت و از آنجا به مدینه بازگشت و تا پایان خلافت مأمون در آن شهر ساکن بود. پس از مرگ مأمون به دستور معتصم عباسی، در سال 220 هجری قمری، به همراه همسرش ام الفضل، به بغداد رفت و بنابر برخی روایتها به دستور معتصم مسموم شد و در همان سال به شهادت رسید.

امام نهم آخر ماه ذیقعده سال 220 هجری به سرای جاویدان شتافت . مزار مطهر وی در کاظمین است .



:: موضوعات مرتبط: مقالات وسخنرانی های مکتوب , شهادت ها , ,
تاریخ : جمعه 9 آبان 1398
بازدید : 526
نویسنده : سلام بر پاکی

 

                             ماجرای خون باریدن آسمان انگلیس در روز عاشورا                        

 



:: موضوعات مرتبط: مقالات وسخنرانی های مکتوب , شهادت ها , ویژه نامه های تصویری وشعر وحدیث شهادت ها , ,
تاریخ : دو شنبه 11 آذر 1392
بازدید : 1330
نویسنده : سلام بر پاکی

بسم الله الرحمن الرحیم

ده بازی سرگرم کننده ی کودکان زیر هفت سال

  1. باشگاه کوچک من
  2. شهربازی کاغذی
  3. رمز را به خاطر بسپار
  4. نقشه ی گنج


:: موضوعات مرتبط: مقالات وسخنرانی های مکتوب , ,
تاریخ : جمعه 1 آذر 1388
بازدید : 475
نویسنده : سلام بر پاکی

بسم الله الرحمن الرحیم 

مردی که شش ماه داشت

(روضه ی حضرت علی اصغر (ع) )

پدر می خواست برود به جنگ علیه ظلم ،

قنداقه اش را از مادر گرفت .علی را بوسید ،بویید ...



:: موضوعات مرتبط: مقالات وسخنرانی های مکتوب , شهادت ها , ویژه نامه های تصویری وشعر وحدیث شهادت ها , ,
تاریخ : چهار شنبه 18 مرداد 1391
بازدید : 449
نویسنده : سلام بر پاکی

  به نام خدا

آیت الله جوادی آملی : چله گیری معنایش این نیست که انسان از جامعه جدا شود و دست از کار، کسب و تحصیل بکشد و منزوی شود. 

چله گیری این است که انسان چهل روز مراقب قلب و قوای ادراکی خود باشد و بر خلاف رضای خدا چیزی نیاندیشد.

در چله گیری باید در متن جامعه باشی، ولی بر تمام اعمال و رفتارت رضای خدا را در نظر بگیری.



آیت الله جوادی آملی فراگیری علم را از دو راه بیرونی و درونی عنوان کرده و افزودند: دین، راه درونی را به ما آموخته است، راه درونی این است که نه بیراهه بروی و نه راه کسی را سد کنی، نه دین فروشی کنی و نه دین کسی را بخری.

یا علی(ع)


:: موضوعات مرتبط: مقالات وسخنرانی های مکتوب , ,
تاریخ : سه شنبه 17 مرداد 1391
بازدید : 375
نویسنده : سلام بر پاکی

 


بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر حقیقت شب قدر حضرت صاحب الامر عج
در راستای اطاعت از امر مولا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف (اکثروا الدعا بتعجیل الفرج ...) و فرمایش رییس مذهب حقه تشیع حضرت امام صادق (علیه السلام) نسبت به دعای همگانی شیعیان برای تعجیل در امر فرج (1) و همچنین پیام های مراجع بزرگوار شیعه به خصوص ایت الله صافی گلپایگانی ؛ هیئات ، مساجد ، حسینیه ها و ... در پایان مراسم احیاء ، دعای همگانی شب های قدر را طبق فرموده امام صادق علیه السلام ( دعای اللهم کن لولیک ... و دعا برای فرج ) به صورت دست جمعی برگزار کنند
 


بخشی از پیام آیت الله صافی گلپایگانی در این رابطه بدین شرح است : .... اينجانب از همه شب زنده داران در اين شب هاي مبارك قدرخاضعانه استدعا دارم كه همه دل ها را متوجه آن امام عزيز و مهربان، محبوب دل هاي عارفان و ذخيره بزرگ پيامبران نمايند و شب قدر را با ياد آن حضرت و دعا براي فرج موفور السرورش و اجراي عدالت واقعي در سراسر گيتي تمام كنند. براي فرج آن حضرت دعا كنيد تا براي همه گشايش و فرج حاصل شود. وظيفه همه مسلمانان در اين شب هاي مبارك، دعاي همگاني براي فرج است ....

 
منجی یاوران جهان ! اگر خواهان آنیم که ظهور منجی عالم در همین سال محقق شود همه با هم با سلاح دعا که به فرموده رسول خدا ،قدَر الهی می باشد (2) و سرنوشت بشریت را تغییر می دهد(3) در شب هایی که به فرموده امام صادق تقدیرات سال در ان تعیین میشود(4) از خداوند متعال مقدر شدن ظهور حضرت را التجا کنیم

 

 

توضیح برنامه دعا: همه مساجد و هیئات در هنگام دعای پایانی مراسم احیاء در شبهای قدر دل را از جمیع حوائج دنیوی خارج ساخته و با توجه و اخلاص ، یک دل و یک صدا به صورت دست جمعی

یک مرتبه دعای " اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن ... " را قرائت کرده و پس از آن

به صورت دسته جمعی 14 مرتبه ذکر شریف " اللهم عجل لولیک الفرج " را زمزمه کنند . ان شاء الله
با امید و آرزوی مقدر شدن ظهور منجی بشریت در همین شب های قدر و شادی قلب تمامی انبیا و اولیا به فرج شریفش




:: موضوعات مرتبط: مقالات وسخنرانی های مکتوب , ,
تاریخ : سه شنبه 17 مرداد 1391
بازدید : 610
نویسنده : سلام بر پاکی

 

 

 

 

«شب قدر» واژهای قرآنی است. این شب در قرآن، در سوره قدر، با صفت «مبارکه» یاد شده و بهتر از هزار ماه دانسته شده است. « انا انزلنه فی لیله مبارکه، لیله القدر خیر من الف شهر»(ما قرآن را در شب مبارک فرو فرستادیم. شب قدر از هزار ماه برتر است.)
در شب قدر، همه امورات عالم اندازهگیری میشود و به تصویب حجت خدا در هر زمان میرسد. دقیقاً معلوم نیست شب قدر کدام شب است؛ گروهی آن را در طول سال محتمل میدانند و گروهی در ماه رمضان، گروهی یکی از 12 شب آخر این ماه و گروهی یکی از شبهای بیست و یکم، بیست و سوم و نوزدهم ماه رمضان را شب قدر میدانند. شیعیان نیز عموماً شب بیست و سوم را شب قدر میدانند. 
این شب دارای اعمال فراوانی است که در کتب دعایی مذکور است. خوابیدن در شب قدر مذموم و شبزندهداری در آن مستحب است. 
بنا بر روایات، روز قدر هم به اندازه شب قدر ارجمند است. دعا و استغفار در شب قدر، وظیفه دانسته شده است

 


شب قدر معادل 83 سال است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: اهمیت شب قدر در قرآن کریم بیش از هزار ماه، 30 هزار شب و بیش از 83 سال عنوان شده است.
حجت الاسلام نورالله ولی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اهمیت عبادت در شب قدر ناشی از آن است که در این شب قرآن کریم نازل شده است.
وی اظهار داشت: همچنین خداوند در شب قدر همه نعماتش را بر بشر نازل می کند و مقدرات بشر در این شب تعیین می شود.
وی عنوان کرد: با توجه به این فضایل شب قدر بنظر می رسد باید این موقعیت را درک کنیم و از این فرصت پیش آمده نهایت بهره را ببریم.
حجت الاسلام ولی نژاد بیان داشت: سفارشهایی که شده در شب قدر شامل تلاوت قرآن، دعا، نماز مستحبی و یا نماز قضای یومیه است .
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: همچنین در ایام قدر برنامه های مختلفی از سوی این سازمان در نظر گرفته شده که شامل، مراسم احیا، سخنرانی، دسته روی و ... است.
 




:: موضوعات مرتبط: مقالات وسخنرانی های مکتوب , شهادت ها , ,

صفحه قبل 1 صفحه بعد

خداوند مهربان مرا پاک آفرید ودر روزی که هیچ کس به خاطر نمی آورد همان روزها که بار امانت عشق را به من سپرد از من و همه ی انسانها پیمان گرفتکه پاکی مان را حفظ کنیم می خواهم به عهدم وفا کنم خدای من!
i

RSS

Powered By
loxblog.Com